01 July, 2010

APAKAH??

Petang tadi dapat satu SMS. 


''Salam. Awak nur *******?
''Yes... and u?? (aku dah bajet mesti member nak prank)
''Saya nak kawan ngan awk. Leh?? 
''Eh. Who's this? Where u got my number??
''Cakap malay dah la. Saya ambik no awak kat borang interview p.pegawai tadbir 
(Marah plak dia. Jujur plak tu haha. Mesti dia tengok gambar pasport aku kat dalam borang)
''Oh. Sorry then. Hmm. Ada apa ye? Nak bagi I job ke?? (Ayat pancing terus HAHAHA) 
''Takdelah. Jangan salah faham. Sy just nak kwn. Itupun kalau awk x keberatan.
''I see. U ni lelaki ke perempuan?? I dont mind nak berkawan, asalkan tahu batasannya. By the way, untuk pengetahuan kamu, I am engaged.
''Oo ok2. Sori k. (Bagus jugak budak ni, tau respect hak orang lain)
''It's ok. Thanks kerana sudi hantar mesej nak berkenalan. Good luck to you! (Saje menganjing haha)

...... 


P/S: Ada jugak manusia macam ni. Asal nampak gambar lawa jek *ehem*, nampak no.telefon, ada peluang terus nak ejas. Lelaki oh lelaki..
 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T