03 July, 2010

DEMAM!

orang demam bola, aku demam durian...


P/S : kelakar.. Brazil kalah dengan Belanda... Oh kasihan! =)


9 comments:

SyimaSyaz said...

babe...belanda kuat k.....
sape lah final ni....

♥SYAFIQAH ♥ said...

suka gila :)

AZIANA said...

hehe tuelah pasal wak..sy sokong argentina..haha

amElyn said...

syimasyaz : kuat ke Belanda?? hihi. macam takde harapan jek dia nak ke final..u sokong Belanda eh??? eh babe, u pasan tak my previous entry?? i ada ngumpat2 nama u soh buat tag..hakkk3

syafiqah : hi!! mesti first time u singgah sini kan?? thanks dear~~ apa yg u suka?? kekalahan Brazil?? kenasib baikan Belanda?? or durian??? =D

aziana : hi awak! thanks for dropping by!! rajin2 lah singgah! bole share mana2 info kan???
awak chop Argentina eh???? wahh.power tuh!!! i suka kat Higuain!! yayyy! tapi jangan gelak tau, i sokong Spain!!! *walaupun harapan tipis2 utk layak ke final*

harzharun said...

gud luck with all the prep dear...
mmg kelakar brazil kalah dgn belanda...hak hak hak <----gelak org x minat bola

amElyn said...

harzharun : thanks dear!! u pun tngah prepare eh?? jom share nebes sama2 jom!! hehee.
klaka kan??? huhuu.eh dear, nape tak minat?? best tau! world cup rajin lah i tgk, EPL league tu tak berapa sgt.. =P

amElyn said...

harzharun : thanks so much!! cuak sgt da ni..hehee. u xminat ke??? i minat gila kot! tp world cup jela. huhu.fyi, belanda gi final!!! yayy!

MiSS NaDieYA said...

huhu..bincg pasal bola ek??tapi i taknk bincg pasal bola..i nak ckp pasal entry kat atas tu..huhu..a'a,ape yang bleh kite buat, kte buat la sbb bleh jimat kat situ..bunge tangan mse angkat nikah pon i igt nak DIY sendri je..cume mase bsanding je kot nak bt fresh flower gak tempah je sbb takde mse waktu tu =)

amElyn said...

miss nadieya : hehe.its ok dear.mmg sgt jimat, tp takut kelam kabut nak buat in just 3 months.lagi2 fam i tak ramai dayang2.askar jek ramai, takleh diharapkan utk buat keje.. =D

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T