13 July, 2010

Ini bukan cerita lucah!


ada satu cerita omputeh ni. mak dia macam jahat. dia ada anak lelaki. lelaki tu ada gelfren. pastu derang ada dating gi zoo. bawak mak dia sekali. pastu mak dia kena gigit dengan binatang ala ala monyet. pastu mak dia sakit. nak kata zombie, bukan zombie. pastu ada paderi datang visit, dia muntah macam harem. ada jugak time derang having dinner, jemput kawan kawan mak dia datang, ada sorang mamat ni termakan telinga mak dia yang terjatuh dalam sup. pastu pulak, mak dia jatuh cinta dengan paderi n ada aksi aksi uncensored disitu (malu nak cite lebih lebih) pastu, bila klimaks movie tu, mak dia jadik giant tetek beso! masa kecit kecit dulu takut tengok cerita ni..

so, my point is, my younger bro and me tengah carik movie tersebut! oleh kerana masing masing dah tak ingat tajuk, the whole story pun ingat ingat lupa (ampun kalau sinopsis aku kat atas tu gabungan dari cerita cerita yang berlainan! ngehh3). semalam aku try lah google ''mak jadi hantu tetek besar'', sampai kesudah aku tak jumpa!! 
tetek besar dan bulat diramas rakus, 
minah bogel tetek besar
besar jugak tetek Mak Cik Mah, 
kalau nak jadi cam Pamela tetek kena besar... 
WTF?????

kiteorang beriya carik movie tu bukan sebab nak tengok bendalah tuh! konon nak mengimbau kisah kisah lama (logik tak alasan aku??? kah kah kah). dulu kiteorang panggil cerita Army of Darkness cerita tengkorak musnah. since Astro penah tayang kat tv, baru tau tajuk. but still panggil cerita tengkorak musnah sampai sekarang!

so sesape boleh bantuin aku, sila lah bagitau tajuk tersebut. jangan dera aku dengan terpaksa google benda benda yang takde paedah tu and merosakkan otak aku yang dah hampir hampir kekuningan ni.hakk3. thanks guys in advance! =)




12 comments:

DalilaMian said...

heyy..i pun pernah tgk cerita tu..tajuk die dead or alive kan?????

DalilaMian said...

err..anyway i dah try google,susah gak nak jumpe sebab nama asal cite die "braindead" and kemudian die tukar "dead alive" ye..bukan dead or alive.you can go here:
http://en.wikipedia.org/wiki/Braindead_%28film%29

sk said...

ehhh... mcm penah tgk la cite tu.. cite lama gila kan? braindead kah?

http://en.wikipedia.org/wiki/Braindead_(film)

missbutterfly said...

hahaha..dh ko gugel psl tetek bsr mesti la dia kuar yg pelik2.hadoi..dh terguling dh ni..

amElyn said...

dalilamian : best kan? takut kan?
huhuu.eh babe, betul lah! y dia tuka2 tajuk?? i rasa macam dead alive! but im still googling. bkn braindead! the poster lain. as far as i can remember, the poster yang tarik2 mulut tu.. =P

sk : cite lamaaaaaaa gila! u knew it as braindead eh?? i rasa betul lah dalila ckp.dead alive.but im still googling, nak get familiar with the cast and trailer. =P

missbutterfly : ooh.ko gelakkan eh?? ampeh! hahahh.agak2 nak carik camne if tak guna 'that' word?? =P

mysarah said...

hahahaha. nak gelak dulu. i tak tau cite apa tapi nak tumpang gelak jer. hahahahaha :D

ally said...

amelyn..sumpah gelak giler2 bc entry u..hehe..tp, x pnh lak tgk crite tu..happy researching ya!

Mrs Drac said...

alyn: kite tgh donlod cite tu skg sbb nk tgk..tak bole org cite..msti nk tgk..hohohoho

evil dead (1981) da tgk tak?army of darkness tu sequel die..kenangan btl tgk cite tu..org tu kene rogol ngan pokok..hehe

amElyn said...

mysarah : gelak lagi kuat2, bole geng dgn missbutterfly!! hukkk3.

ally : tek penah tgk??? rugi tau!!! gi carik cepat.hehee.takut cite tu.... =D

mrs drac : hahahahh! bergerak pantas yer! =P sila3.tak rugi layan! uishh.dasatnya! lom tengok.tapi kena carik gak ni! hahahahh.thanks su(bukan nama sebenar) for sharing! =P

Mrs Drac said...

bukanla..suraya (bukan nama sebenar)..berumur 25 tahun (bukan umur sebenar)..bujang (bukan status sebenar)..wakakaka..

skg tgh gile donlod cite lame2 untuk mengembalikan zaman nostalgia..=)

ReYNa said...

wahahha!x penah tgk cite ni.. tp bile tgk post ni rase nk gelak kuat2 dgn description cite ni by u,,haha.nk tgk jugakkk.(tp dgn ditemani org sbb sy ni seorg yg penakut)..ehh..btol kan cam menakutkan jek cite tu..uuuuuu

amElyn said...

mrs drac : hahahahahahh!

reyna : huhuu.dear u patut tengok!! ini cerita antu tau! mahap la kalo sinopsis i kat situ macam cerita komedi plak. =P hukk3.seyes tak tipu, tu cite antu.agak seram~ =D

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T