01 July, 2010

Padan muka aku!

ok. ''KAHWIN'' dah start buat aku tensen. 
Bahang stress tu dah nak buat aku melenting. Mana taknya, pasal ''KAHWIN'', aku bertekak dengan mak bapak aku.. *sekarang dah ok* 
Pasal ''KAHWIN'' lah jugak, aku kena marah dengan incek tunang. Oh dugaan!! buat benda baik memang banyak dugaan... lagi lagi dah nak puasa ni... dem u setan! *eh..tetiba*
Sampai makan pun takde selera, hidup tak terurus sebab dah 2 kali pakai spenda terbalik (tu pon nak cite ke?? -__-'') betapa messy nyaa life aku sekarang! Arghhh tidakkk!
Orang dok sebok tengok bola, tapi aku dok sebok carik vendor sana sini. letih la pulak. carik mak andam pun seminggu..sebab?? incek tunang ada cerewet sikit..
*ok.tanak cakap lebih lebih, berdosa..*

Memang..memang aku kena speed up sebab masa dah makin suntuk.. 
Aja aja fighting!!




16 comments:

^fafau^chipshana said...

yeah jom same2 fighting cari vendor..
i ribu juta lemon lg x siap,incik chip tlg siket, i tlg byk..x aci btollah!

SyimaSyaz said...

alamak same lah....even blum ada exact date nak kawin next year...tp ttp tension sbb bila sebut perkataan 'KAHWIN' n tiba2 akan jadi 'angin kus kus girl'....memang setan btl setan ni kan...hehehehe

amElyn said...

hihi cik fafau yg gila, mari kita sama2 mencarik vendor!! takut neh! takut neh! kena get ready!! =D

syimasyaz : muahahahh.yelah babe! angin jek kan?? saba2.kena byk saba..setan lagi kuat menghasut lagi2 kita nak dirikan masjid ni kan?? *tetiba daku macam ustazah plak*

NahWaL said...

gile ini olang. HAHA. tarik nafas beb. tarikh bila babe?

~ thalhazlin ~ said...

hee. kita dulu pun ambil masa agak lama gak survey vendor cam nak rak. compare harga dan pakej. good luck dear! bagus dah ready awal2. heheh

b&w said...

apa kata g pameran pengantin kat MV weekend ni? mesti leh jumpa vendor. :)

iedayah said...

yang..dugaan tu.chill yer..jwb tag ai dlu..hihi..kasik hlg stress

@ty_farEd said...

oowwhh..nak kawen tak mo stress2!! nanti tak cantik..!! :) ade mase lagi tu.. take ur breath.. n chaiyuk..!! eeerrr...i nak tumpang neves u lar..hehehehe

Chooyaya! said...

lyn : fb kaksu suraya sulatin, tp lyn nanti kasik msg tau? pasal kaksu ada dapat banyak sgt la friend request, tamao approve stranger. kaksu dah email lyn 3 kali, tapi semua tak lepas. ok ok?

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

salam...
yu pun dah nk kawen ekk..
hope leh kongsi cite...
follow me back ya...

shaheeda said...

kita dtg sini.. follow u gaks tau!

amElyn said...

nawal : hahahh.siyes duh! dah terasa preasure.. chaitt!majok ah dgn ko..nikah Oct 20th, tapi majlis on 23rd. =)

thal : mesti kena amek masa lama kan??? pilih betul2..then baru puas ati.. =D

anonymous : oh dah tak larat nak gi..rasa nak muntah!!! =D

iedayah : tu lah.dugaan.kena hadapi dengan tenang~ tag?? ok.will check taht out babeh!! =)

@ty_fared : oh tenkuik3!!! amek neves semua sekali pon boleh! sila3.perantin lelaki jek tak boleh amek!! hukkk3.

kaksu : eh.la yeke??? nape tak lepas eh?? tersalah kot! hmm k k..nanti kita add.

natakafisha : yup3!! tak saba nak tawen!! ngehhh3. yeah!! jom.share sama2 keyh! ok.nanti i singgah sekali.. =) thanks btw~

shaheeda : time kaseh awak!! hehee.keep in touch yah!!

faratul said...

bace entry u mcm nak berlari 100m jek..haha

hepi searching!

amElyn said...

faratul : hi dear! first time eh singgah??? thanks for dropping by!!
hehee.betul lah!! nak kasik pecut tak hengatt ni.i.Allah by mid July or August dah kasik pulun semua preparation.agak2 sempat tak?? =)

faratul said...

focus n make sure everything is jotted down..insyaAllah sempat la cik amelyn..try ur best supaye tak nyesal kemudian hari..sooo kene all out!

tula bace entry u, i jadi terikut rentak u, jd semput!haha..

amElyn said...

faratul : oh thanks sgt3 dear!!! mmmuaahh3! sayang u!! hihi.semput kan?? u bila kawen/tunang?? jom share neves sama2 eh??? hehehee.

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T