21 August, 2010

Tipah tertipu, bang! Tipah tertipu!

kwik apdet! [Part 3]
semalam pagi pagi pukul 8 aku dengan mr.fiance pegi klinik kesihatan belakang rumah buat HIV TEST yang aku dapat tau korang tipu aku kata tak sakit konon rasa macam kena gigit semut tapi padahal sakit macam haram nak meleleh dah air mata tapi kutahan cik limah korang takyah cakap aku lembik macam budak budak sebab mr.fiance pun kata sakit sampai ke petang, deng!


20 comments:

Sya Sakura said...

wahh betul ke sakit? mane lg sakit dgn amik darah ms medical check-up ek?
waaa makin betambah rs takut nk buat nanti.. :(

missbutterfly said...

haha..ye ke weh?? aku nk p nextweekk niii

nurayunni said...

skit ker?sabar jer lar..

Anonymous said...

betol..sampai petang rase pedih die..
hahahahahhahaha
-silent reader-

amElyn said...

sya sakura : i rasa the procedure sama jek.cucuk jarum tuh.tapi rasa dia lain2! arghhh! cannot handle! maybe nurse tu buat keje tak eklas..hakk3.

missbutterfly : didnt mean to scare u guys off! tapi meh sini gua habaq awai2 no..sakit! so be prepared! hahah.gudluck dear!

nurayunni : memang kena sabar.bulan puasa.... =)

silent reader : hahahh.anda rasakit juga??? kuikuikuikui

Syima Syaz said...

iye ke?rasanya nurse tu baru setahun jagung kot...
bdn ni dah immune dgn cucuk-cucuk amik darah ni...rileks je...hehe

miss nona said...

amelyn!!! xnak tauuu tapi terbace gak ur entry!huwaaaa

miss nona said...

amelyn!!! xnak tauuu tapi terbace gak ur entry!huwaaaa

amElyn said...

syima syaz : adoy.yeke? u rajin gi blood donor ke? mesti dah lali eh?

miss nona : hahah! face it dear! i rasa kesakitannya sampai ke petang.ampeh gila! hahahh.bertahan babe! kuikuikui

mysarah said...

hahaha. i lom buat lagi ni. entah cmne lak i rasa! hehe

amElyn said...

mysarah : gi lah cuba buat and nikmati kesakitannyaaa! kuikuikui

Mawar misswateva said...

ade sakit mcm kne BCG time darjah 6 dlu x??=P

amElyn said...

mawar misswateva : hahah.tu lain2 jarum yang! same procedure if kita nak gi check our blood type tu masa med check up..the nurse just 'pap' kt hujung jari kita..caketttt! hukkk3.

k|ree said...

kalau saja nak takut kan boleh tak...?nnt, if u pregnant, kena amik darah....huhuhuh..lagi sakit...HIV test,sikit je...nie,2 botol...aduh..pengsan...

amElyn said...

kiree : adoy.biar betul?? siyes takut neh.nape kena amek darah??? sekali je eh? *tak puas ati* hukk3.

nuruz said...

weyyyyyyyyyyyy.. sakit ke?? ish. dh la jenis x tahan sakit. sakit sikit je dh nangis. pergh.. malu la nnt kl nangis. huhuhuhu *nsb baik lmbt lg, hehehehe :p

amElyn said...

nuruz : hahahh siyes shit sakit!!! have to be prepared mentally n physically weyy! tak tipu..for those yang memang jenis tak tahan sakit..
kuikuikui.
penah buat blood type test masa check up? its the same procedure.cuma kena tengok luck ko akan rasa sakit yang sama or much worst! hakkk3. lambat lagi?? hehe.sama je yang oi !! =P

Adda Shariff said...

nurse tu cucuk ke diorg korek kulit ko? huhu..takpolah..kesakitan sudah berlalu. yg penting leh submit borang kat pejabat agama..!

amElyn said...

adda shariff : hahah.perli bayek punyaa! dia beriya cucuk aku gamaknyaa..kuikuikui
tu lah dia.form pun takde lagi.guana?? hakk3.

Syima Syaz said...

bkn derma darah la..berat pun tak cukup nk derma darah
tp sbb sakit...

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T