10 October, 2010

Wedding BBF - Adda Koya

The wedding day dah nak dekat, and the time is soooooo running out! 
*please, jangan merayap pegi wedding sana sini lagi, BOLEH TAK??* ok.ok.tau. ni last wedding yang aku attend. so, mission accomplished! pasni dok dendiam kat umah..


having a great moment with the B2B aka cool otai bloggers.


cantek dot!!! aku suka baju ko!!! simply nice!




as usual, gambar wajib!!



dah nak balik, cik Belle ajak amek gambar lagi..hehe i love u all lah!! =)


P/S : masa ciput, but still nak update blog. excited jumpa pengantin! 
oh another one, thanks alot cik Belle for willing to siapkan my hand bouquet!!! love u!! mmmuahh3! any update, boleh roger2 lagi k.






12 comments:

Q said...

Kawan u punya baju tu cantik and sangat simple..boleh pakai lagi lepas majlis..hihihi and the color is very nice too!!

Leeyana said...

hai amelyn..ni puan rebitputih..hehhe...

ade 1 favor ni...boley x emailkn gamba2 kite ms wedding adda tu..hihihi..

A W E E N N Y E said...

jom dok rumah sama-sama =P

amElyn said...

Q
oh memang tersangat cantekkkk!
simply nice.

leeyana
eh hi dear! baru terjumpa.hehe
i dah gi blog u.
ok ok.nanti i email.
but before that, bagi lah email u dulu k.. =)

aweennye
hoho.harus dott! kita kan kembar~
weeeeee*

adda_shariff said...

huhyoo semart ahh gambau...weyy mokcik thanks for coming!! haha tak sangke ko dtg.. bagos!!

shaheeda said...

ala.. sgt jeles lah, bila tgk blogger2 b2b gathered mcmni! nk jugak!

amElyn said...

adda_shariff
hoho.bagus eh?? no big deal!
memang aku gila2 nak gi jumpa ko yanng koya tuh! =P
congrats babeh!!!!!!!!

shaheeda
ouh, hehe tak plan pun! i memang nak gi wedding adda.then, terjumpa derang kat sana... =) so double joy lahh!

Leeyana said...

babe..my email--> missleeyana@gmail.com

berangan masih dgn tittle miss...hehhehe

amElyn said...

Leeyana
ok dear! sent!! =D

Cik Belle said...

Ya Allah, temuknya i! tak suka baju ni. tak nak pakai da la. hahaa..

amelyn, baru baca post ni. sobs. busy sungguh nak melawat blog.. haish..

amElyn said...

cik belle
yela dear.u nampak chubby lebih dari biasa..hihi
hehe, normal lah tuh..orang busy.. =)

amElyn said...

cik belle
yela dear.u nampak chubby lebih dari biasa..hihi
hehe, normal lah tuh..orang busy.. =)

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T