12 October, 2010

Jadual hari esok

Wednesday, October 13th
- Abah ajak mr.fiance gi rumah tok sidang aka samseng kampung dusun. Bayar duit adat (RM100 from both groom and bride) and sign borang sikit. Then, dah boleh hantar borang nikah. Tapi macam tak jadik. abah gi sorang jer rasa.
ok proceed!

- Me and mr.fiance nak gi book pelamin lagi. hari tu deal dengan anaknya. Belek gambar. So, pagi sok nak deal terus dengan maknya plak. Boleh nego nego.. =)

- Straight to key ell, gi amek baju nikah. Excited weh! Pastu nak gi 2nd fitting baju sanding kat Shah Alam, pastu amek baju melayu mr.fiance sekali. Pastu rasa macam nak singgah Nilai 3, beli deco untuk barang hantaran.. This part??? will see how..kalau sempat. Sebab Nilai 3 tu belakang rumah mr.fiance jer. Nak pegi bila bila pun boleh.. Sengaja tambah tambah plan. Ngamuk gak orang tua tu kang.. Hak hak hakk

- Since nak amek baju kat Semua House, boleh lah singgah Sogo. Usya perfumes and bla bla untuk barang hantaran.. Handbag dah berkenan kat Sunway Pyramid. Harus beli kat sana! Jam lak belum jumpa yang betul betul berkenan. haihhh.malang nasib.. Cincin pun sama.. Tak jumpa yang woww!! Takpe, hold dulu..

- Plan nak singgah Ikea beli barang deco untuk bilik. Tengok lah macam mana..

- Owh paling penting, amek gambar pasport! Siap dengan songkok and tudung.. tak kesah kaler apa apa rasanya. Adeh, pening gak bila buat preparation last minute macam ni.. -__-

- Rasa dah takde apa program untuk esok.. OK settled! 





2 comments:

Luv like this.... said...

huh...biar betol nih!!lagi bape hari jek tgal..ada kang y kwen pkai cincin tunang plk..he he!!cayok cayok :)

amElyn said...

luv like this
hahahahahahahah.no no no!
by hook or by crook, kena beli gak!

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T