17 October, 2010

Kau faham tak?????

cane aku rase bila lagi seminggu [tak sampai] nak kawen, kete yang ko bawak on the way gi kl tiba tiba cermin depannya meletup, pecah? pastu aku dengan mr.fiance panik tak hengat muka blur sengal sengal ayam [sebab serabut kusut masai banyak plan nak buat tapi takut tertangguh sebab tanak postpone lagi] terus patah balik Melaka tukar kete pastu dengan segera berlakon konon takde apa apa yang berlaku padahal dalam kepala dah pikir macam macam [dah kata darah manis kan?] aduhhh, dalam kepala dah takde pikir lain, duit melayang lagi....dan lagi... tapi dalam diam diam, aku bersyukur [sangat] we all selamat. amin.
ok.sekian bebelan satu napas... sok sok aku hapdet list barang hantaran yang paling sempoi di dunia.. hak hak hakkkkkk...



4 comments:

missbutterfly said...

eh?asal pecah? kena batu ke? ish..take care beb!

Cik Belle said...

Amelyn, kesian nya u! dugaan sungguh la kan. =,(

Alhamdulillah, nasib u tak apa-apa.

amElyn said...

missbutterfly
tak kena batu.tetiba, pop!!
retak seribu ko! =(
thanks babeh!

cik belle
yes dear.dugaan.sabar jelah..
thanks anyway! =)

Luv like this.... said...

same keadaan dgn sy semngu sblum...worse part tang engine plk tue..!!dugaan btol!!sabar yer cik puan..:)

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T