14 November, 2010

Amazing Race (Asia) ke Broga Hill

Aktiviti hujung minggu - Join Phondok Photography naik Broga Hill at 6.30 am, manusia yang follow lebih kurang 20 kereta. Bila sampai sana, ya Ampun! Macam pesta la wey! Bersusun kereta park kat estet tu... Kalau tak bawak bekal pun, takyah risau! ko nak apa?? Nasi lemak? Eskem? Air kelapa? Macam macam ada! Me and husband semangat beli roti malam tu sebab nak buat egg mayo sandwiches. Takut lapar.. Pastu jangan lupa bawak dua hengget, sebab nanti kena bayar parking!


Lagi 10 minit nak sampai puncak. Aku dah separuh mati. T_T


Dah kat bawah baru ada mood nak gedik gedik tangkap gambar. 
Time kat atas?? Jangan banyak tanya. Grr.


Boleh lak terjumpa ex-schoolmate husband masa tengah panjat bukit, dia wartawan kat NSTP.
*cuba tengok mamat sebelah tu? Kemain eksaited dapat jumpa kawan lama dia..*





No comments:

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T