09 November, 2010

BTS - RUMAH KEBAYA MALAYSIA Photoshoot

Last Sunday evening, me and Munchkin join assist Fairus in the making of their RKM promo kat Putra Height.  Munchkin bangun bangun pagi tengah hari jer terus mengadap depan pc, tengok update kat fb, email and blog.. Then, dia cakap... 

"Yang, nak ikut tak?" (dia tengok aku dah mandi, tu yang dia ajak. kalau tak, takda makna dia nak bagi aku ikut!)
"Uik. Gi mana?? (As usual, a day before dia akan inform if ada any plan)
"Gi jumpa kak Siti.. Fairus ada buat photoshoot untuk Rumah Kebaya."
HOYEAHHH. nak ikut!! (dengan kadar segera aku terus siap!)


Duduk saje.
pakai baju hitam pun nampak gemuk!! Tertekan. Lepas kawen terus naik 2 kg. Before ni, nak naik 2 paun pun susah. -_-''


OK Hesti, coba buat begini ya!

Sifu bagi tunjuk ajar.

Fairus : Kamarul, try speedlight tu ke bawah sikit!
(hahah. ok tipu.)

Bila dah lama lama, aku dah bosan.  Munchkin tak pegang SLR dia, so dia kata try lah main. Aku pun snap lah! Eh, boleh tahan! *tapi guna setting auto. Hihi*

Aww. Tomey!

Hari tu Khumaera kata muka aku masam. Haaa..amek kau!
*kembang kempis hidung*



After photoshoot, makan kat restoran Mak Jah. Bubur nasi aku tak sedap! Makaroni  Munchkin pun tak sedap! Mak Jah??? Banned! Apa apa pun, its a great new experience for me. Selalu ikut Munchkin gi shoot wedding, convocation.. but now outing gi shoot model.


Do check this out for more. Geram.. 

3 comments:

ElyaElmo said...

kiter ade shawl yg amelyn pakai...sebijik!!!ahhaha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

perghh.. jadi model plak sis?!

amElyn said...

elyaelmo
hahah.tudung tu bersepah kott! i got 2 3 different colours.. =P

0sh!Nz d' sen0r!ta
uik.no lahh! i gi follow hubby buat keje lah yang.. nak jadik model?? tak layak tau! hihi

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T