24 December, 2010

Sekinchan Ikan Bakar


Santekk kannnn???






Aku suka niiiiiii.

Last 2 days aku gi double date dengan BFF Ina aka Kuyi. Her new bf ajak makan kat Setiawangsa. Sangat sedap hokayy! Aku gila ikan bakar, complete dengan air asam and sambal kicap plus ulam. Adoyy, meleleh air liur lah!
This time ada gambar, tapi takde total berapa hengget sebab derang belanja! Aku rasa murah jer kot sebab tengok price list kat menu, affordable. 
(Hehe. Nak ajak orang makan, tapi ntah hape hape jer review. Ngehh.)
Sape suka ikan bakar, gi lah try. Recommended! Konfem tak rugi.. 


Suami nak gi dengar photography talk by Kak Anna and beli buku buku sikit, tapi lambat sampai! Dengan jam..dengan hujan lebat.. Sampai sampai jer sana, talk da abes... Pasrah gila. 
Tapi part amek gambar?? Sentiasa sempat! Hukk3.


Gemoknyaaaaa. Lempang laju laju kang!


Masuk galeri, tengah exhibition pasal orang gusti. Adeh, minat lak aku! Usya tengok sana sini camwhoring sikit, pastu keluar. Gi tengok pameran gambar and artworks, interesting. Aku minat canvas print atas frame pastu buh kat dinding tu, tapi RM28 sebijik. Baik aku buat sendiri. Hehe. Munchkin beli 3 4 bijik buku, aku rembat selai baju. Nice gak! Lima puloh hengget jer pon! =) 

Do i look like a giant to her???
She's kinda nice weirdo person. Petite indeed. 








2 comments:

Sue Anna Joe said...

Ahahahha. Kecittttt. Nice meeting you two. Ingat nak burak-burak lagi lepas tu, tapi dah macam kemana-mana dah I. Hehehe.

Eh I nak cilok gambar u and me ni ehh!!! I frust sebab lupa bawak camera. =\

p/s: 'nice weirdo person'! Hahaha. I like!

amElyn said...

sue anna joe
tu lah! nampak bz gila ke sana sini..
hehe.tak dapat nak borak lebih2.
ouh yeah? sila sila.
it's cool to have a chance meeting u lah sis.dalam hati punya lah nebes tapi kaver bayek punya! HAHA

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T