15 December, 2010

SS2 Murni



First time pegi. Sedap wooooo! 




Cabonara Spaghetti.
Lamb Chop.
Roti Hawaii.
Jus Nenas.
Ribena Special.
TOTAL : only RM 37!!!


Berbaloi sangat, serious tak rugi. Try lahh!





11 comments:

bride2wife said...

Betul..betul. Portion banyak and murah..air dlm jar mmg the best.. :)

.: an :. said...

an xprnah pegi murni, tp kwn2 an kate... ctu mmg sdap n murah! bila la nak pegi ni.. huu...

Cik Belle said...

mango special pon best. ada air pink panther jugak. haha. tapi ntah, kite tak suka. nasi goreng chicken chop sesuai untuk org lapar gila. nasi goreng seafood. sizzling chicken. roti hawaii. cheese nan extra cheese. wallah. aku lapar plak tetiba. eyh, buat gathering kat sini lah! hahahaha

amElyn said...

bride2wife
kan???? time tu kitaorang memang lapar gila.tu yang makan semua sampai licin! hahahah

an
sila pegi!!! kita pun hubby yang cakap best.alang2 ada kat area situ, tu yang hubby ajak gi.memang puas hati!!! =D

cik belle
laaaa.apesal tak suka???? tu lah.pasni nak try yang macam megi tu.tak tau ntah apa nama.
hahah.jom jom!!! recommended! =D

ElyaElmo said...

tiber2 teringin nk giii sini jgak!!tiber2 lapaaaa...
rosak diet akuh!!hahaah

lyana rosli said...

aah murni ss2 mmg terbaik laaa.
wlpun kne tggu seat tp berbaloi baloi.
prnh try tak murni cwgn lain?yana prnh try yg kat aman suria. mcm tak best sgt environment dia. tak sama dgn ss2.

amElyn said...

elya
lupakan diet sekejap!!! hoho.rugi seyy kalau tak try!
*aku dah macam promoter plak*

lyana rosli
yup! i pun ari tu kena tunggu seat.padahal dinner pukul 11 lebih.cawangan lain?? dengar2 derang kata tak brape sedap.betul ke??

BuBbLe said...

mEe yG mCm mEgi namE diA "mEE rAjA"..mmG SigNatuRe DiSh kt MurNi 2 =)

missbutterfly said...

hahaha...murni sgt best!! esp roti hawaii..nyum2!! naseb murni ada branch kt subang...

yUmIe said...

hehe tmpt febret i dgn fiance..Murni Discovery dkt USJ n Dataran Prima kedai die more nice..lg cntik le compare dgn SS2..die deco cntik2 punye.huhu.menu pn for me xde beza.still sme cm SS2..tp tulah SS2 lbh terkenal n sng nk cari..hehe

amElyn said...

missbutterfly
mek sedap gila owk???? hahah.sedap ke kat subang tu???

yumie
kan??? hehe.that time i mmg ada kat area situ.tu yang singgah jer.kt ss2 tu konsep mcm mapley jer.haha

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T