06 December, 2010

Wedding BBF - Yanie

Aktiviti hari Jumaat, December 4th 2010 
Pagi pagi buta gerak dari Melaka heading to Bahau, hubster ada job kat sana. Aku tak follow hubby gi buat job, tapi aku men-decide-kan diri untuk lepak kat hotel jer. hehe. Mula mula macam risau. Bahau? Hotel? *ok.diskriminasi di situ...* Tapi disebabkan aku pening tak tido malam tu, tu yang redha jer entah macam mana rupa hotel tu. Sampai sampai jer sana, aku puas hati. RM98/night jer kot!!!


*saje tunjuk hotel cantik yang murah*

Malam tu lepas siap siap, terus gerak balik KL. Aku risau gak, sebab dah la lalu jalan kampung belok belok, takut tak sempat nak gi wedding reception Yanie. Nanti jadik macam hari tu. Gila gila plan nak gi wedding mek Jaja, last last sampai Klate pukul 2 pagi!! Tu semua angkara gerak lambat dari KL. Pasrah gila.. Sorry mek! hehe.

Dah lah hujan all the way, takut sangat kalau terlambat sampai..
In short, we both managed to be there at 9pm.
*tak tau tambah apa lagi. Sila jamu mata dengan gambar.


 Ni time lepas makan, budak budak ni dah tak sabar nak tangkap gambar!

 ''Ok.berdiri lak!!'', kata Elya. Hihi.
eh eh, Xora pun ada!! =)

 Masing masing excited tunggu turn nak pose kat pelamin!


 Dear Yanie, congratulations on your wedding!!
Nice pose from us!! We all love you!

 First time jumpa Yumie, hehe nice meeating you, dear!

 ''Amek dari belakang Amelyn!!", kata Zaila. Hihi

With Elya!

Kish, u takleh lawan mata i yang busat neh!! n pipi jugak * kata mek Jaja* tsk tskk.






P/S: Paling best, time Yanie buat speech,  we all terus WOOOooooo!! masa dia sebut b2b bloggers... HAHAHAH suka tau buat kecoh kat majlis orang!


13 comments:

anaztasias aira said...

waaaaaaaaaaaaah beshnya jumpa semua . apakan daya saya tidak dpt pergi :(

Xora said...

Xora dikesan oleh Hana sebelum balik :P * pelik tengok muka kat blog orang hahahah

faradiba said...

kenape takpenah lalu ur blog?
1st time~ heee

K.I.N.A said...

hehe..jeles tau tgk korang berposing2 tu..kina kena balik awal..sob3..;(

hana yoriee said...

pipi itu mmg takleh kalah..hihi..=)

amElyn said...

an : memang best! takpe.nanti ada rezeki, kita jumpa ramai2 lagi keh!

Xora : hahahh.noty lah u! nak lari2 dari b2b bloggers! hihi.kan?? dah la susah nak tengok muka u kat blog! =)

faradiba : hehe.kita baru2 join.baru2 kenal mereka2 ini.. =)

kina : ouh kina ke yang blk awal ari tu?? tak sempat jumpa pun kan??

hana : HAHAHAHAHAHA.jahattt!!

Lala said...

bestnyer dapat kumpul! bila lah nk jumper semua org ni! jumpe amelyn belum lagi nih!hehe

thezaila said...

amik gambar dari belakang.. fefeeling model gitew.. *aauuwww*

yUmIe said...

Nice meeting u 2!!!hehehe

missbutterfly said...

hahaha..ketuk kepala mek lyn!! anyway..aku mmg dh agak kalau b2b jumpa sure havoc punye..jeles~~

♥ balkidz_hunny ♥ said...

HAHAHA. melyn, i memang si mata sepet okeh! memang buat camne pun takleh lawan u okey! :)

dan pipi! HAHA. mestilah tak boleh jugak. i tak pernah berpipi chubby! tak dapat bayangkan! ;p

amElyn said...

lala : kan?? i pun belom jumpa u!
hehe.jom jom nanti gather n crash their wedding! =D

thezaila : hihi.opkos!!! =D

yumie : heh,thanks dear! =)

mek jaja : hahah.kalau dah ramai2, memang naik hantu! hahaha.takpe.nanti bebila boleh la gather.. =)

balkish : hihi.tu lah dia!!!
*takde point nak balas* muahahah

Yanie said...

Hello sayang, baru baca this entry terharu okay!!!!

Thanks all for coming!!!!

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T