04 May, 2011

Quick quack update!

Yayyy. Susu cap gantung dah start keluar!! It's a good sign. Ok, tu jer nak apdet. Eh satu lagi, sok nak gi scan! *lompat lompat lompat* 
Sexcited nak tahu gender. Hope esok tak kecewa. Please pray for me. Thank you. Nite!



21 comments:

anaztasias nora aira said...

gud luck amelyn..share ye nanti hehe

farahfatihah said...

hehehe esok nak scan ek...jgn lupa bgtau tau girl or boy huhu

amElyn said...

nora:
thank a lottttt!!! hehe.

FF:
dah scan!!! aktif sangat tapi dia sorok dia punya tuttt...
hehe tak puas hati. sok nak gi scan kat private klinik lak!!!! =D

Atiqah Adnan said...

lyn dah 18 weeks lebih eak? wah dah ade susu bestnyeee.. dah boleh ade susu eak masa 4 bln lebih ea..? qa tatau pun..

hari tu scan pn stll x nmpak bb sangat.. doc ckp kecil lg.. bb br 300gm nanti dah masuk 6 mth br qa nk scan lg...

keklapisdq said...

wah... insyaallah nnti byk susu.. :) Kiteorg dulu 3x p scan nk tgk dia punya tutt.. Last skali bila masa 28 minggu, br lh dia tunjuk.. :P

syuhaila binti mustafa said...

adoyai.. DQ neh selalu lupa nk sign out.. sowi mummy ly :)

shaheeda said...

amelyn, susu da start kuar?? betul ke? dia kuar kat nipple ke? kita da 8mth ++ pon tak kuar lagi nih

amElyn said...

atiqah adnan:
depends yang. ada mommy seawal 3 bulan dah start keluar susu. ada yang lambat, dah deliver 2 minggu, baru keluar susu. hehe

syuhaila:
eh.btol ke nanti banyak susu, ila??????
ya Allah, syukur sangat. sebab kita memang plan nak fully BF. harap2 termakbul. hehe.

shaheeda:
a ah! btol! cecair putih jernih. jangan risau k. depends on individu. normally susu keluar masa 7-9 months pregnant. awak belom terlambat lagi. insyaAllah ada.. =)

~Yun~ said...

dear,besnye da kua susu,orng ckp bgus..nti susu byk!!snoknyee!!

nti da scan update k!yun nk teke boy la..hehe~

amElyn said...

yun:
hihi.btol ke macam tu??? hai.seronok betol dengar!!! =D
ok.i will.
nape ramai teka i carry baby boy uh?? is that tooo obvious???
i sendiri pun tak dapat nak agak!!! =(
but i do believe my instinct.hehe

Melissa said...

Bestnya dah kuar susu ! Me tade lg pun, perut je dah membesar ngn jayanye. Hee.

amElyn said...

melissa:
Hehe. best lah tu babe! i punya perut macam malu2 jer nak membesar.. =D

Atiqah Adnan said...

yeker? seyesly qa cm impress jap teehee.. macammane lyn stimulate eak,...? mind to share with me dear.. FB pun ok..

amElyn said...

atiqah adnan:
i do nothing!!! tiba tiba one day, baru perasan.. nape macam pelik je ni?? tu yang macam dah boleh agak, susu start keluar sikit agaknya.. Alhamdulillah..hope ada banyak susu bila ianya sangat diperlukan.. =)

ElyaElmo said...

eekke..dh scan kan..ape jantina nya? hehe

Girls Like Me said...

hi u..just blogwalking n find urs, anyway, m so excited with those yg sedang preggy skang, u r so lucky...

happy for u, :)

amElyn said...

girls like me:
hi dear. thanks a lot..
hmm are you trying to conceive??
dont worry k. insyaAllah ada rezeki. the time will come.. =)

amElyn said...

elya:
HAHAHAHA. mek lom dapat tau! dia nyorok!!! sok nak gi scan lagik!!!! =D

iedayah said...

wa...bestnye..sonok ea.jgn lompat tinggi sgt...bahaye wo even di alam fantasi..hahaha

Atiqah Adnan said...

yeker? yerp qa pun mmg hope sgt ade susu nanti.. hee~ lyn due date lyn bila eak.. huhuu.. saje tye kt sini qa mls nak baca balik en3 lyn.. HAHA ampun..!

amElyn said...

iedayah:
HAHAHA. perasaan jer lebih.. nak melompat, tapi nak berlari pun takut! HAHA.

atiqah adnan:
memang tau!!! HAHAHAHA. insyaAllah, due on early October. hehe. tiqah??

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T