06 July, 2011

Wordless Wednesday - My little pumpkin!

Like father, like son.


18 comments:

farahfatihah said...

son? dah tau ek..masa ni scan bape minggu melyn?

^fafau^chipshana said...

alalala nomey nomey dia tu!eh due u bile eh lin?kang tersaing dengan wedding i x dapat la u dtg nanti (walaupun takde date kawen lagi haha)

amElyn said...

FF:
semalam checkup and scan kat specialist, week 27. seawal 20 minggu dah boleh tau gender kalau tak silap.. =)

UyaRayza said...

bestnyeeeeee hehehe..ok pilih nama plak hehehe

amElyn said...

fafau :
ngada tau!!! HAHAHA. my REDD is October 1st!!
your wedding? insyaAllah akan ku gagahi untuk datang.. =)))

uya:
nama dah lama pilih okayy! semangat tak?
HAHAHA. tinggal nak keluarkan baby jer.. =D

Putri Qaseh said...

Wah, dah nampak muke your hubby la..congrates amelyn, take xtra-xtra care okay :)

syuhaila binti mustafa said...

just like Daddy :P

~YUN~ said...

kecomelan sgt!!!die tgh menongkat dagu ke?hehe!

amElyn said...

putri qaseh :
thanks a lott putri!!! hehe. obvious sangat ke?? =P

syuhaila :
tatau nak cakap cane lagi.. family daddy semua dah kata sebijik macam bapaknyaa haa..

yun :
thanks dear! hehe. kan?? pandai posing!
masa kiteorang dok ngumpat2 pasal dia depan monitor, dia senyum2 n tutup muka malu.. wish him to be a smart little boy.. insyaAllah..

missbutterfly said...

melin- a;ah mcm sama dgn ayah dia lahh..heeee

Lala said...

cute sangattttttttt! and definitely, like father, like son!hehe

Putri Qaseh said...

Amelyn : Ya lor..obviously and exactly mcm muke amir ;p cer amik gmbar amir and letak sebelah scan tu..

Atiqah Adnan said...

lyn!! bestnye dapat tengok muke dia..
hari tu qa dapat tengok sikit je sbb dah tutup dengan uri masa tu penuh sgt sampai tak nampak muka bb qa.. nampak sikit je.. bestnyeee.. nanti dah 31 weeks scan bole nampak lagi tak eak..? huhu

amElyn said...

missbutterfly :
HAHAHA. kan?? abeh satu rumah semua kata ikut rupa daddy diaa.... =D

lala :
alhamdulillah.. =)

putri qaseh :
puas dah semalam selongkar album lama, carik gambar2 amir masa baby.. dapat lah bayangan2 sikit muka baby boy nanti macam mana... hihi

atiqah adnan :
boleh jer nampak.. i tu pun kebetulan dia tengah pusing arah kedepan, tu yang clear. muka tutup dengan tali pusat sipi2 jer.. =)

choclairissa @ intan said...

comelnye dieee..tak care babe :)

Melissa said...

Awwww, bestnya dah tau gak ! Congrats !!

amElyn said...

choclairissa@intan :
thanks a lott dear... =)

melissa :
hihi. alhamdulillah! how bout u??

Reen Tart Nenas said...

masyallah. amazing!

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T