12 August, 2011

Tidur yang sedapp!

Sejak masuk week 30, susah betul nak tido malam. Mata dok terkebil-kebil sampai ke Subuh. Kadang tu 10 pm aku dah start baring, konon nak tidur bagi mata cepat lelap, tapi mendapat.. golek kiri pusing kanan, semua tak berhasil. Nyudahnya, bila dah dapat tido, selagi Zohor tak masuk, selagi tu aku tak sedar lagi. Kadang sampai terlajak 3.30 pm! Peh perghhhh.. Bila dah dapat tido, punya lah qada'.... =)

Nak bagi biasakan diri dengan berjaga malam gamaknya, nanti bila dah ada baby.. heh


P/S: Agak-agak bersyukur tak jadik housewife, takyah bangun pagi gi opis?


4 comments:

yUmIe said...

bersyukur sgt if keadaan yg sme mcm ni.hehe..heaven je rse dpt tdo disiang hr.hihi.

farhanna said...

serius best giler.. x yah pk ke opis.. humangg aihh bersyukur nye saya kalo jd u

UyaRayza said...

wahhh hehehe..bahaya jugak kalo x dpt tdo malam kn..tak elok untuk baby cewah heheeh..take care dear

~YUN~ said...

amelyn,mase preggy mmg heaven dpt tdo,and xkeje plak,hehe!bila yun start tinggl ngn mak yun kat KL,die bising yun salu bgn lmbt,so bila baby dah kua,baby mmg suke tdo pagi smpai tgh hari,blh mummy online,hehe~

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T