08 September, 2011

Week 37 updates

1. Current weight : 58 kg!!!!!
2. Sudah 4 hari berperut keras macam batu, berkaki saiz mak gajah. Mak kata, once dia surut (lebih kurang seminggu), dah dekat nak bersalin. Pheww, nebes!
3. Baby sudah 2.8 kg. Dr. Selva kata, anytime you nak deliver pun boleh sebab baby besar tapi disebabkan takde gesa or rasa sakit plus kalau ikutkan REDD, baby belum cukup matang... kita tunggu another 2 weeks!
4. Sudah dikuarantinkan di rumah parents sejak first Raya. HUHU.
5. Gemuk tak hengatt. Sekian.
Second Raya at kampung. 
Not so baju Raya. Tskk.


12 comments:

Keretaku CPS said...

tapi still muat baju kurung kan.. x la gemok sgt..

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

xgemok pon...masih cntik...makin cantik lg ade

Hidayati Farhan said...

aaaa, baru nmpk mcm org preggy bila da nak bersalin. haha. nampak da muka chubby n sembap2. klau x menten cam anak dara je. hihi

all d best lyn :))

Atiqah Adnan said...

hari tu qa check 36 w 5 d.. bb dah 2.6kg daaa.. errr.. ready mommy!!

Yanie said...

Amelyn ku sayang!!! nak beranak pun gojes lagi... Jeles nyee.... baju raya cantik la kaler... Good luck Lyn... take care tau!

yUmIe said...

wahh comel je even dh kne kuarantin..mean lyn dh kt melaka r skrg ni eh??yumie pn dh kt melaka..hihi:)

~YUN~ said...

still vogue in ur bju kurung!!sti cpt kurus ni after deliver..heheeee~

NoRr said...

alamak..jelesnya u boleh pakai baju kurung....tak aci!

ElyaElmo said...

comel kot ko!

Melissa said...

Wuuu, 2.8 kgs dah baby !
Can't wait to see your baby lah, hehe. Mana ada gemuk, tak gemuk langsung pun, I was obese ! Still am. Hehe.

All the best, dear !

Amanda Eltiqaz said...

Wah..masih boleh pkai baju kurung tu! Saya baru 32 weeks tapi dah senak dah..perut tegang macam apa.. jadi raya pakai jubah je..hehe.

Tahniah dan semoga dapat baby yang sihat dan comel~ (^_^)

amElyn said...

to all:
THANKS LADIES. muahhhhh3!!

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T