04 April, 2012

Wordless Wednesday - Sunday morning with Dr. Nadir Khan

Klinik Wangsa, Wangsa Maju
Very recommended. Such a nice friendly person. And funny too.


8 comments:

ain said...

u went to this clinic too? dengan Doc Nadir eh? die mmg baik and sgt friendly. i pn mmg pegi clinic neh dri zaman skolah lagi. tapi skang da pakai panel husband but still with Doc Nadir :)

amElyn said...

ain :
yup! so true!! wow. dia memang femes ke? but very the humble kan? =)

ain said...

memang femes la klu kt wangsa maju tu. klu pegi pagi2 on weekdays mmg la ramai org sbb die salu ade on weekdays je if xsilap. yup! klu nk tanya n cakap ape2 kt die lembut je die jawab. but i've to warn u first, doc nadir neh die suke tepuk kte tau. means if kite batuk or selsema, die akan tepuk blakang kte tny kt mne rse nk batuk sgt. just to prepare u first. takut nnt amelyn terkejut pulak bile die buat..hihi

amElyn said...

ain :
ari tu staff dah bagi schedule of his working time. so later senang kalau bila2 nak gi. heh
eh betul lah!! time tu i dah macam nak batuk, so i notice dia macam tengok2 dada i and macam nak datsng dekat. scary gak time tu! haha i ingat doc tu gatal!! ekekeke

ain said...

ouh..senang la mcm tu.tp memang mostly nye weekdays kan schedule die?heeee..die memang sensetip sket bab batuk or selsema neh. die akan salu tny kte. salu yg die tepuk tu tmpt yg mmg kte akan rase nak batuk. then later die akan bagi kite ubt kristal suruh wap kt umah.

amElyn said...

ain :
ubat kristal? tatau pun! eh dear nak tumpang tanya. kalau orang besar dia akan tolong sedutkan tak? sebab my SIL asma teruk so ingat nak recommend dia gi sedut kat situ. ke specialize for baby jer? =))

Nurul said...

salam kak

boleh minta no klinik wangsa dr nadir khan, anak saya dah batuk2 terlalu lama dan memang takut dia asma

tk

nurul

amelyn said...

nurul :
wsalam dear.
kesiannya. try call this number,
03-41421614. in a mean while, u cuba steaming kat rumah dulu ke, okay..

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T