18 February, 2014

Hospital Bersalin Az-Zahrah vs An-Nur Specialist

In mind, decided to choose KPJ Kajang tapi need to have a second option la. Dah tepu nak baca reviews, plus benda tu semua lama punya. Kalau boleh nak yang recent experiences. Yelahh, mana tau dulu yang ni teruk tapi getting better, yang tu dulu best tapi dah tak best. It's all about maintenance and quality.

So mommies, willing to help me by sharing your experiences?

posted from Bloggeroid

7 comments:

ibuhebat said...

Salam, jemput baca my experience. Bersalin bulan 4 2013. Kira recent tak? hheehe.. http://hebatkan.blogspot.com/2013/05/pengalaman-bersalin-yang-ke-empat.html

mAmA'Aqeef said...

Az-Zahrah :) hehe..teringin kat situ tapi apakan daya, bersalin kat johor..

Fara Atiqah said...

I gave birth at an-nur with Dr Khamsiah. I personally prefer Dr Khamsiah, tp patient dia ramai sangat..Gynea yang baik, sambut baby bagi salam. Sangat sporting, bagi husband ambil gambar (aurat covered). Cuma fees agak mahal sikit, walaupun bersalin normal.

Tapi overall, takde banyak masalah dengan An-nur. ☺

Fara Atiqah said...

I gave birth at an-nur with Dr Khamsiah. I personally prefer Dr Khamsiah, tp patient dia ramai sangat..Gynea yang baik, sambut baby bagi salam. Sangat sporting, bagi husband ambil gambar (aurat covered). Cuma fees agak mahal sikit, walaupun bersalin normal.

Tapi overall, takde banyak masalah dengan An-nur. ☺

Melin Fork said...

Alaaa nape pilih Az-zahrah? Kita dah book An-nur. Hehe

Melin Fork said...

U kena berapa masa tu? I check around rm2500 if normal delivery complete with single room. No epidural n other interventions.

soyz said...

Berapa kos bersalin di azzahrah?

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T