14 October, 2014

Err..hello?

Fuh fuhh.. (tiup habuk) 
Err tapi bukan habuk je ada ni, segala keladak daki semua dah lekat. Heh
Hi everyone! Miss me, not?


Bila dah pegang title mother of two, most of the time spent kat anak jer. Haha Nadra pun dah almost 6 months old. Makanya, dah 6 bulan jugaklah aku tak sentuh keyboard laptop ni. Ya Ampun.

Alhamdulillah, semuanya sihat-sihat belaka. Lagi-lagi si emak, sihat bagai di pam. Rasa macam dah gemuk la. Huhu nangis tengok diri sendiri. 

Firstly, yes. Anak dara dah nak masuk 6 bulan uolls. I'm typing while she's on my lap. Believe it or not?

Her milestone so far, dah roll over. A bit late compare to Adri. Eh don't be mean, pleaseee. No good. Kesian anak. My blog my diary. Betul ke apa aku cakap ni? Hentam.

She's very hyperactive (since in my tummy), tak reti duduk diam. Kalah si abang. Sebenarnya memang doa kat tuhan, kalaulah dapat baby girl, mohon takmo anak yang kuat nangis. Allah Maha Mendengar, Nadra susah nak nangis tapi diuji dengan anak yang maha lasak. Ye, rasakan!

Little Miss Sunshine.


Adri plak? 

Alhamdulillah, he turned out very well. Feels like 3 going on 13, haha ada je akal dia. Sejak dah abang-abang ni, makin tak terdaya nak layan dia punya kerenah. Hari-hari mintak nak gi school. Oh I feel old. 

Latest. Kemain kau anak dara heret anak bujang iolls. haha

Gamba pun stok print screen je dari ig. Haha malas nak godek, Kalau sudi boleh la follow. Kat sana iolls aktif sikit. heh

Anyhow, I miss blogging. Banyak benda nak share, nak luah..hm tengokla macam mana. 



 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T