17 March, 2016

10 hari

Hari ni bendera merah berkibar dengan jayanya.

...


Sesungguhnya Allah adalah sebaik-baik Perancang.
Dia pinjamkan perasaan, mix feelings tu kejap.
After 10 days.
Even I don't try to conceive, but deep down inside..my chest hurts.
Mungkin dalam banyak-banyak alasan yang aku bagi, alasan ke 300 juta adalah aku nak baby lagi.
Sebab tu ada rasa frust. Sigh
Takpelah, lepaskan lah dulu si anak dara ni nyusu sampai cukup 2 tahun.
Then, baru pikir. Banyak lagi benda penting yang bertangguh, sebab tu Allah hold dulu.

Aku yang tak merancang nak tambah ni pun, yang dah ada anak sepasang ni pun, ada rasa frust.
Apatah lagi kapel yang bertahun tunggu anak, saspen tunggu haid setiap bulan.
Oh, saia taa kuadddd.

No comments:

 

e l i n n n a d n a n © C O P Y R I G H T